fbpx

Disclaimer

Weten waar je aan toe bent:

 

  • Met uiterste zorg is de inhoud van deze pagina samengesteld. De eigenaar aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de content*
  • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarna verwezen wordt.
  • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijke toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden aangevraagd.
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

*content, alle in deze website aanwezige inhoud

Aanvullend

Dit businessmodel is geen baan in loondienst. Om de bijzondere mogelijkheden te realiseren dient serieus en consequent gewerkt te worden. Kortom, tijd investeren aan het opbouwen van deze inkomstenbron, ook al is het parttime en kan dit naast een huidige baan, studie of onderneming. Eigen inzet bepaalt het resultaat.

Belangrijk om succes te behalen met dit business concept is dat jij bereid moet zijn om dit vak te leren van ervaren mensen. Door consequent de juiste actie te ondernemen ontstaan vaardigheden en zal het gewenste resultaat gerealiseerd kunnen worden.