fbpx

Reviews

JOLANDA Na jarenlang hard en veel werken als zelfstandig ondernemer was de rek er een beetje uit. Ik sliep slecht en ik wilde heel graag een fitter en gezonder lijf. Ik zag tijdens dit programma dat ik slechte gewoontes had waarvan ik me niet bewust was, dat ik te weinig in beweging was en niet zo gezond at als ik dacht. Door de structuur van het programma, de ondersteuning van de FITcoach en de vervolgstappen, raakte ik mijn overtollige kilo’s en mijn lichamelijke klachten kwijt en kon ik me veel beter concentreren. Ik kreeg zelfs complimenten over mijn huid en figuur. Nog een heel groot voordeel is dat ik stukken beter slaap. Een grote schoonmaak voor je lijf, dat zou iedereen zichzelf kado moeten doen. Ik word er blij van!

Start de weg naar de beste versie van jezelf en ga lekker in je vel door de overgang

NICOLE Ik was nogal sceptisch over de methode ook omdat ik al vaker wat geprobeerd had. Ik ben nu zo ongelooflijk blij dat ik het gedaan heb. Ik zit supergoed in mijn vel, voel me topfit. De opvliegers zijn praktisch weg en heb geen vlekken meer in mijn kleren van het transpireren. Ik wil Karin heel erg graag bedanken voor haar goede begeleiding en ondersteuning. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn motto is: Durf het te doen want dat is waar ik bang voor was. 

Kom weer lekker in balans!

JOYCE Heel nieuwsgierig werd ik naar deze werking toen ik Karin hier over hoorde spreken dat ik besloot het zelf te gaan ervaren. Het heeft mij echt verrast. Heel bijzonder om te ervaren wat deze reset van je lichaam te weeg brengt. Lichter en smaller maar ook zoveel rust in mijn hoofd en heerlijk in de energie. Ik raakte mijn overtollige kilo’s kwijt en ben vele centimeters smaller geworden. Mijn vriendin en ik hebben dit tegelijkertijd gedaan en het leuke hiervan is dat je met elkaar kunt sparren en elkaar kunt motiveren. Dit is voor mij een enorme boost geweest. Ook maakten we samen regelmatig een wandeling en nu nog! Als je echt een verandering wil, zeg ik doen!

Dromen – Durven – Doen

KARIN Ik zat naast de overgangsklachten totaal niet lekker in mijn vel. Had het gevoel dat ik tegen een burn-out aanzat. Ik had nergens geen zin meer in en na werktijd viel ik als een blok in slaap op de bank. De halve marathon die ik wilde lopen heb ik afgezegd. Ik kon echt niet meer. Ook sliep ik erg slecht. Gevolg was dat ook mijn partner slechter sliep. Op dag 3 kon ik niet geloven dat ik al zo opgeknapt was. Mensen zagen het gewoon aan me. Elke dag daarna bleef ik me beter en fitter voelen, ongelooflijk. Ik slaap stukken beter en rustiger, mijn partner dus ook! Wanneer mijn wekker gaat kan ik er direct uit, blijf de hele dag in mijn energie en ben niet meer op de bank in slaap gevallen na een dag werken. Wat heeft dit mijn leven èn mijn gezondheid verbeterd. Echt heel erg blij mee. Ik deed het niet om af te vallen maar puur door beter in mijn vel te komen en dat is dubbel en dwars gelukt!

Na het werk energie over!
Na het werk energie over!

TONNIE Het werd echt tijd dat ik wat aan mijn gezondheid en gewicht ging doen. Wat deze methode met mij gedaan heeft is echt heel bijzonder. Mede doordat ik diabeet ben. Kenmerkende eigenschappen, bewustwording, valkuilen leren inzien, gewoontes leren doorbreken, gezond eten is lekker eten als je maar weer even weet hoe je dit kunt doen zodat het goed vol te houden is. Wat ben ik opgeknapt! Voel me echt goed en ben superblij dat ik deze stap gezet heb, aanrader!