fbpx
  • Heb jij geen plezier meer in je werk?
  • Maak jij je zorgen over je baan, je inkomen, je pensioen?
  • Wil jij graag meer (vrije) tijd?

Zoek jij een baan? 
Of sta je open voor mogelijkheden die je nu nog niet kent?

Tijden veranderen en vragen om een andere manier van werken

Wanneer je op zoek bent naar verandering, een nieuwe uitdaging wilt of als je graag iets voor jezelf wilt opstarten hebben wij jou echt iets bijzonders te bieden. 

Ontdek hier Een andere manier van werken. Het is geen reguliere baan. Het is geen verkoopactiviteit. Dat maakt het juist zo bijzonder. Zeker voor mensen die écht iets anders willen en graag met positief ingestelde mensen willen werken. Een hele bijzondere manier van werken om het heft in eigen hand te nemen en ‘eigen baas’ te kunnen zijn. 

Wij werken samen met een groep enthousiaste mensen uit allerlei verschillende vakgebieden die de beslissing hebben genomen om wat anders te doen dan wat iedereen doet. Zij hebben ervoor gekozen niet langer afhankelijk te willen zijn van economische ontwikkelingen of anderen die hun toekomst bepaalden. Zij kozen ervoor om het heft in eigen hand te nemen. Met dit bijzondere netwerkmarketingconcept gaan zij een betere toekomst tegemoet. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ze meer plezier en tijd hebben en hun leven er een stuk leuker uit ziet! 

Wat kan onze werkwijze jou opleveren?

Financieel
Afhankelijk van jouw eigen ambitie kan je hiermee een extra inkomen opbouwen. Dit kan variëren van een bijverdienste tot een meer dan volwaardig hoofdinkomen. In het laatste geval kan je jezelf financieel onafhankelijk maken van een baan en heb je voldoende geld om te doen wat jij ècht belangrijk vindt.

Tijd – Vrijheid – Flexibiliteit
Door slimmer te werken kan je meer tijd krijgen. Wij werken met een uniek businessconcept volgens het win-win principe. Ik ga je leren hoe je parttime, met 7-10 uur per week, naast je huidige baan, een (tweede) inkomen kunt opbouwen. Dit kan al door consequent 1 uur per dag hier serieus voor te willen werken. Binnen afzienbare tijd heb je een nieuwe inkomstenbron opgebouwd èn meer tijd gecreëerd. 

Onbezorgde toekomst
Omdat dit inkomen niet alleen bovengemiddeld en blijvend kan worden maar ook passief kan worden en overerfbaar is, is het een bijzonder ‘voertuig’ voor een onbezorgde toekomst. Niet alleen voor jou maar ook voor wie jij straks iets wilt nalaten. Dit is echt heel uniek!

Wat vind jij ècht belangrijk?

Wat verwachten wij van jou?

Je bent ondernemend, leergierig, zelfstandig en gemotiveerd om hier wekelijks 7-10 uur serieus voor te willen werken. Wij vinden het belangrijk dat je interesse hebt in andere mensen en het leuk vindt om de kennis die je van ons leert te delen met anderen. Je wordt hierdoor een mentor/coach voor nieuwe collega’s.

Wie zijn wij

Wij zijn een groep gemotiveerde en positief gestemde mensen. Wij creëren met onze werkwijze een ‘eigen economie’ waardoor wij onafhankelijk zijn geworden van een baas/werkgever. 
Zoals gezegd is het geen verkoopactiviteit. Omzet en inkomen komt heel anders tot stand. Dat maakt het ook zo bijzonder. Als je de volledige uitleg gezien hebt, zal je onder de indruk zijn van de kracht van dit concept.

Wij kennen geen hiërarchie.
Iedereen
heeft hier exact dezelfde mogelijkheden. 
Bij ons halen gewone mensen buitengewone resultaten.

Begeleiding:

Een nieuw vak leren gaat niet vanzelf. Daarom werken wij met een onlinetraining en ondersteuningsstructuur waarin alle kennis en vaardigheden met je gedeeld wordt. Ik ben jouw persoonlijke mentor die je volledig begeleid en waarbij je altijd terecht kunt. Op deze manier hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en kan je direct zo efficiënt mogelijk aan de slag. Samen werken aan jou toekomst! Dit kan al met 1 uur per dag! 

‘Teamwork makes the dreamwork’

Zijn wij een match?
Zoek jij ons en zoeken wij jou?

Ben jij serieus geïnteresseerd om eens te kijken of dit misschien ook voor jou de oplossing is? Laat je dan geheel vrijblijvend informeren en wie weet ben jij straks ook één van onze enthousiaste nieuwe collega’s!

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Je toekomst wordt bepaald door wat je vandaag doet
en niet door wat je van plan bent morgen te doen


Karin Kruidenier – Baat voor iedereen

Ik ben ook te volgen op sociale media:

KVK 72128291
Telefoon: 06-15334174
E-mail: Karin@baatvooriedereen.nl

Disclaimer Privacyverklaring